Xeikon

SX 30000

 

Novi standard za brojne primene u grafičkoj umetnosti

Širok spektar novih mogućnosti

 

U današnjem svetu najvažnije je razviti ponudu koja obećava kvalitet, uslugu i isporuku po konkurentnoj ceni. Proizvodnja digitalne štampe pruža širok spektar novih mogućnosti koje vode ka profitu. SX 30000 je nova revolucionarna mašina napravljena po Xeikon-ovoj revolucionarnoj SIRIUS tehnologiji. Dizajnirana je tako da postane temelj vašeg poslovanja jer pruža niz jedinstvenih benefita.

 

Sa SX 30000 mašinom Xeikon cilja na primene visokog kvaliteta, uz visok sadržaj pokrivenosti bojama na papirima visokog kvaliteta sa superiornim zahtevima kvaliteta. ’’može da se primeni u izradi knjiga, ili reklamnog materijala visokog kvaliteta, ali zbog svestranosti tehnologije primenu nalazi i u izradi materijala za maloprodaju i brendiranju, sigurnosnoj štampi i ostaloj komercijalnoj štampi. Štaviše, namenjena je onim klijentima koji zahtevaju veću produktivnost u kombinaciji sa manjim troškovima rada i ubedljivo nižim ukupnim troškovima proizvodnje.

 

 


 

Specifikacije mašine:

 

Podržana širina rolne

 

250 – 520 m (9.8″-20.3″)

 

Brzina štampe

 

EP brzina koja je vodeća na tržištu do 404 ppm ili 2545 B2 tabaka/h

 

Rezolucija štampe

 

1200 dpi sa varijabilnom gustinom tačaka

 

Podržani supstrati

 

Neobloženi  papir, digitalno obloženi papir (Silk Gloss Matte) i standardni offset papiri

 

Težina medija

 

40 – 350 gsm (27 lb tekst do 130 lb korice)

 

Potrošni materijal

 

Xeikon SIRIUS toner: tehničke boje (neprozirna bela), gotove spot boje (crvena, zelena, plava, narandžasta, Super Crna). Spot boje po želji kao i bezbednsne funkcije su dostupne na zahtev.