Xeikon

8500 REX

 

REX program na tržište donosi kvalitet i svestranost koji su naš zaštitni znak. Vaša početna investicija je niža a kvalitet nije ugrožen. U Xeikon-u poštujemo ljude, planetu i ostvarivanje zdravog profita. Naši klijenti se godinama odlučuju za Xeikon-ova rešenja i tako doprinose razvoju ekološke proizvodnje. Xeikon ima za cilj da smanji upotrebu i gde je moguće zameni upotrebu sirovina ekološkim materijalima, da unapredi efikasnost procesa i korišćenje energije i takođe da unapredi odlaganje proizvoda i opštu optimizaciju radnog veka proizvoda. REX program je razvijen u skladu sa ovom strategijom i kao rezultat smanjen je otpad i produžen je radni vek proizvoda već postojećih mašinai to za nekoliko godina.

 

Proširite svoje poslovanje tako što ćete u svoju ponudu uvrstiti širok izbor komercijalne štampe uz dosta fleksibilnosti bez ugrožavanja kvaliteta. Upravo to može za vas da uradi Xeikon 8500 mašina za digitalnu komercijalnu štampu i štampu dokumenata. Uz neprikosnoven odnos cene i kvaliteta ovo je idealna mašina ukoliko želite da započnete posao digitalne štampe. Možete da štampate brošure, postere, flajere, pakovanja za pošiljke i tu nije kraj… Potreba za malim tiražima, kratkim rokovima i većom raznovrsnošću neprestano raste. Ono što konvencionalna tehnologija ne može to može Xeikon digitalna mašina i zato izaberite maksimalnu fleksibilnost i optimizujte svoju proizvodnju.

 

 


 

Specifikacija mašine:

 

Podržana širinu rolne

 

Fleksibilnost formata: 512 mm (20.2”)širina medija i neograničena dužina

 

Brzina štampe

 

Najveća brzina 12m/min (39ft/min) i 160 ppm uz mesečni ciklus rada od 5 miliona strana 270 ppm (A4) ili 1695 B2 tabaka/h

 

Rezolucija štampe

 

Visok kvalitet slike kroz 1200 dpi

 

Podržani supstrati

 

Papir, karton i sintetički mediji

 

Težina medija

 

40 – 350 gsm (27 lb tekst do 130 lb korice)

 

Potrošni materijal

 

Xeikon QA-P suvi toner