INX

Boje za digitalnu štampu grafike i brendiranje

 

INX Digital je vodeći globalni proizvođač boja i lakova za digitalnu inkjet specijalizovanu, industrijsku, štampu alternativa OEM-a. Svoju lidersku poziciju, INX Digital je osigurala naprednim bojama koje odgovaraju svakoj OEM mašini i svakoj glavi koju te mašine koriste, i svojom Global Dealer Network, sistemom koji nudi kompletan tehnički trening i podršku. Naš brend boja za digitalnu štampu TRIANGLE® definiciju ’’dodate vrednosti’’ podiže na novi nivo. Bilo da ste u potrazi za bojama sa UV sušenjem, solventnim ili vodenim, sistemima koji isporučuju boju na veliko ili tečnim laminatima, TRIANGLE ima rešenje koje će da odgovori svakom Vašem zahtevu i pritom uštedeće Vam novac.

 

Eko solventne boje

 

Naša TRIANGLE® serija eko-solventnih boja za digitalnu štampu je dostupna za najzastupljenije mašine na tržištu. Pružaju kvalitet i pouzdanost, povećavaju produktivnost i što je najvažnije sa njima nema zastoja u radu.

 

Blage solventne boje

 

Naše TRIANGLE® Mild solventne boje za digitalnu štampu su bez cikloheksanona, izuzetno slabog mirisa a ipak imaju takav solventni paket koji omogućava korišćenje na vinil kopolimerima. Izuzetno su izdržljive na otvorenom, otporne na grebanje i alkohol. Ove blage solventne boje imaju izvanredne adhezione karakteristike za veliki broj različitih medija i brzo se suše.

 

True solventne boje

 

Naše TRIANGLE® True solventne boje za digitalnu štampu su posebno formulisane kao industrijske boje za ekonomičnu proizvodnju. Ove boje su na bazi vinil polimera sa solventnim sistemom visoke rastvorljivosti koji omogućava da boja prodire u supstrat stvarajući neprikosnovenu adheziju i izdržljivost.

 

Boje sa UV sušenjem

 

TRIANGLE® boje sa UV sušenjem su vodeće boje na tržištu štampe štandova i reklama zbog svojih neprikosnovenih performansi i jednostavnom upotrebom. Dostupne su u mnogim konfiguracijama i obuhvataju onoliko specifikacija koliko je potrebno da odgovorite na zahteve Vaših klijenata.

 

Sublimacione tekstilne boje

 

Koristeći disperzione i tehnologije formulacije, proizveli smo TRIANGLE® Dye-sublimation Textile boje za digitalnu štampu na tekstilu koje su dostupne za Epson® glave i za mašine sa većom brzinom štampe koje koriste Kyocera® KJ4B glave. Naše tekstilne boje su u skladu sa najnovijim ekološkim regulativama modne industrije kao što su Oeko-tex, GOTS, ZDHC, itd.

 

Pojačivači adhezije

 

Naši TRIANGLE® proizvodi koji pojačavaju adheziju su formulisani da pojačaju adheziju boje sa UV sušenjem na plastične supstrate, metal, staklo, pločice, akril i stiren. BondAid I i BondAid II su prozirni pojačivači na solventnoj bazi.

 

Tečni laminati

 

TRIANGLE® tečni laminati je serija INX Digital proizvoda posebno dizajnirana da zaštiti štampu od UV zračenja i ostalih uticaja okoline. Ovi proizvodi su na solventnoj i na vodenoj bazi i oni štite štampu na solventnoj bazi odnosno štampu koja se suši UV-om. TRIANGLE® tečni laminati su najvišeg kvaliteta koji Vašoj štampi daju najbolju moguću zaštitu.