Caldera

All-in-one RIP software for large-format digital printing

 

 

Sveobuhvatni RIP softver za digitalnu štampu velikih formata

CalderaRIP je kompletan RIP softver koji omogućava racionalizaciju proizvodnje upotrebom samo jednog rešenja za upravljanje svim mašinama za štampu i katerima. Uz sofisticirane karakteristike i intuitivni korisnički interfejs, CalderaRIP je idealan za štamparije jer lako upravlja svim vrstama štampe i sečenja čak i u visoko zahtevnim uslovima proizvodnje. Naše nagrađivano rešenje omogućava upravljanje bojama, pripremu pre štampe, imaging i procesuiranje uređaja za velike formate, i njega već uveliko koriste velike štamparije širom sveta koje se bave digitalnom štampom velikih formata.

Proces proizvodnje od štampanja do sečenja nikada nije bio efikasniji

Neka CalderaRIP racionalizuje i pojednostavi operacije digitalne štampe dok se Vi fokusirate na druge zadatke.

 

 

“Ja posedujem višestruki RIP kojim upravljam svim svojim mašinama i često dolazi do grešaka i gubljenja vremena.”

 

Caldera je kompatibilna sa više od 1600 mašina za štampanje i sečenje velikih formata poznatih brendova. Radićete brže i pametnije ako koristite samo jedan interfejs za besprekorno upravljanje svim vašim mašinama za štampu i na taj način skratićete vreme obuke za rad na mašinama i najvažnije od svega manuelne greške svešćete na minimum.

 

 

“Štampam nekoliko različitih aplikacija i imam problem da usaglasim proizvodnju na svim mašinama.”

 

Pored intuitivnog korisničkog interfejsa CalderaRIP poseduje i izuzetno moćnu arhitekturu klijent – server koja Vam dozvoljava da upravljate sa nekoliko radnih stanica sa samo jednom licencom za softver. Organizacijom i upravljanjem više razlličitih poslova u isto vreme izvući ćete najviše od svojih mašina i opreme i uvećati profit.

 

 

“Imam problem da usaglasim iste boje na različitim mašinama i tipovima medija.

 

Caldera ima ugrađen neprikosnoveni x-rite i1Prism Profiler za napredno i precizno upravljanje bojama. Kreirajte svoje ICC profile u EasyMedia, označite konkretne boje i harmonizujte rendering boje za sve mašine na svim substratima.

 

 

 

 

 


 

 

Caldera Ekosistem

Iskoristite kompletan Caldera ekosistem.

 

 

Više od jednostavnog RIP-a, Caldera je kompletno rešenje za radni proces koje može da upravlja svim etapama proizvodnje. Jedinstvena arhitektura klijent – server omogućava upravljanje sa nekoliko radnih stanica uz samo jednu licencu za softver.

 

 

 

 

Pripremanje i sređivanje fajlova za pripremu proizvodnje traje više sati? Umorni ste od toga?
PrimeCenter može biti integrisan pre RIP stanice. Olakšava pripremu fajlova, znatno smanjuje procenat greške i štedi jako mnogo vremena ali i medija.

 

 

 

 

Mnogo više primena digitalne štampe je sada moguće
Caldera je rešenje koje uveliko koristi veliki broj štamparija širom sveta za brendiranje, vizuelnu komunikaciju, industrijsku štampu i štampu na tekstilu.

 

 

 

 

Održavajte Vašu proizvodnju sa CalderaCare

 

Koji god da je tehnički problem, CalderaCare osigurava pristup i brz odziv naše tehničke podrške kako bi se izbegli veći zastoji u proizvodnji. Pretplata na CalderaCare pruža sledeće povoljnosti:

 

  • Najnovija ažuriranja softvera

 

  • Brza premijum podrška uz garantovano brz odziv

 

  • Ekskluzivne karakteristike ( Smart Import)

 

  • Potpuno besplatan i neograničen pristup našim online obukama

 

  • Besplatan dodatak – zamena velikih drajvera

 

  • Ekskluzivni popusti i specijalne ponude