INX

Digitalna inkjet štampa direct-to-object

 

INX Digital je vodeća kompanija u razvoju tehnologija i implementaciji digitalne inkjet štampe direct-to-object za dekoraciju već sklopljene ambalaže. Naše boje i podrška pri integraciji omogućavaju izuzetan kvalitet i brzinu direktnog imaging-a već sklopljene ambalaže ili proizvoda. Jedinstvene specijalizovane boje su dostupne za direktnu štampu na staklu, polu tvrdoj i tvrdoj plastici, drvetu, metalu i sintetičkim supstratima.

 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć u radu sa integratorom prilikom prilagođavanja rešenja mi takođe nudimo usluge digitalne integracije i konsultacije u vezi dizajna.

 

 

DIRECT-TO-OBJECT BOJE ZA PLASTIKU I METAL

 

SLUV boje za digitalnu štampu na plastici

 

INX SLUV UV boje za digitalnu štampu su optimizovane za visoku gustinu pigmenta i veliki gamut i namenjene su za piezo DOD glave koje rade na povišenim temperaturama. Formulisane su za upotrebu na različitim vrstama medija od tvrdih, polu tvrdih do fleksibilnih supstrata koji se koriste za izradu reklama i štandova. Boje su razvijene tako da imaju izvanrednu adheziju na različite vrste supstrata uključujući mnoge vrste plastike. Takođe, izuzetno su otporne na grebanje i hemikalije. Adhezija na poliolefinske supstrate poput polietilena i polipropilena je moguća ukoliko se površina supstrata prethodno adekvatno tretira

 

CPUV boje za digitalnu cilindričnu štampu na metalu

 

INX CPUV UV boje za digitalnu štampu su razvijene na osnovu INX-ovog višedecenijskog iskustva na tržištu dekoracije metala. CPUV formulacije su fino podešene za dekorativnu i funkcionalnu štampu na metalu i epoksidnim premazima koji se nalaze na ambalažama pića. CPUV nudi superiorno antiblokirajuće svojstvo koje premašuje standarde industrije, visoku propustljivost od brzog sušenja i visoku otpornost na grebanje i hemikalije. Naša grupa za integraciju i tim za istraživanje i razvoj sarađuju sa mnogim partnerima i zajednički rade na razvoju sistema za digitalnu štampu kao što je INX CP800 UV digitalna mašina za cilindričnu štampu.