LIYU

Platinum Q-Cut 3521

 

Opšte informacije i istaknuti detalji

 

Mašina je opremljena izuzetno preciznom CCD kamerom; sistem omogućava automatsko pozicioniranje na svim vrstama materijala, sečenje je automatsko odmah po registraciji kamere, takođe, rešava probleme netačnog ručnog pozicioniranja i distorzije tokom štampanja i na taj način proces se odvija lako i precizno.
Brzina sečenja može dostići do 1,5 m/s što je 4 – 6 puta brže od tradicionalnog ručnog sečenja. Inteligentni kontrolni sistem visine Z-ose smanjuje rastojanja kretanja alata za sečenje što skraćuje vreme rada i poboljšava efikasnost proizvodnje.
Kako bi izašli u susret svim zahtevima dostupan je fleksibilan izbor glava – standardna glava, glava za bušenje/urezivanje, glava za glodanje.
Dubina alata za sečenje može se kontrolisati vrlo precizno inicijalizacionim sistemom automatskog noža.
Sistem dvosturkog sečenja može značajno da utiče na povećanje efikasnosti proizvodnje.
Sa inteligentnim transportnim sistemom sečenje i uzimanje novih uzoraka je istovremeno što smanjuje cenu rada i značajno poboljšava efikasnost proizvodnje.
Radi ojačanja stabilnosti mašine Q – 2 je napravljena od aluminijuma koji se koristi u avijaciji koji je otporan na koroziju i istrajan. Dizajn Q – 2 sistema je ergonomski što dozvoljava bolju kontrolu rada i obrade materijala.
Modularni radni prostor se može dodati prema Vašim zahtevima i potrebama.
Primena avijacijskih aluminijumskih panela čija je građa u obliku saća, čini da se vazduh kroz panele kreće slobodno što osigurava stabilnost čitave strukture na koju ne utiče termalna ekspanzija tako da nema efekta skupljanja. Istovremeno, guste ćelije koje su međusobno ograničene podjednako raspoređuju silu panela što osigurava da radni sto ostane idealno ravan bez obzira na veličinu.

 

 

 


 

 

Specifikacije:

 

Preciznost sečenja

 

± 0,1 mm

 

Površina sečenja

 

3500 mm x 3200 mm

 

Format podataka

 

DFX, HPGL

 

Površina poda

 

4300 mm x 4000 mm

 

Interfejs

 

Serijski priključak

 

Mediji

 

Vakuum sistem

 

Radno okruženje

 

Temperatura 0℃-40℃ vlažnost 20% – 80%RH

 

Napajanje

 

220v / 50HZ 380v / 50HZ

Vakuum pumpe

 

5,5kw

 

Brzina

 

1500 mm/s

 

Debljina

 

50 mm