Xeikon

SX 20000

 

Svestrani izvođač visoko kvalitetne digitalne štampe.

Širok spektar novih mogućnosti

 

U današnjem svetu najvažnije je razviti ponudu koja obećava kvalitet, uslugu i isporuku po konkurentnoj ceni. Digitalna štampa omogućava širok spektar novih i unosnih mogućnosti. SX 20000 je najnoviji dodatak u Xeikon porodici duplex mašina, napravljen je na revolucionarnoj SIRIUS platformi i pruža niz jedinstvenih pogodnosti.

 

SX 20000 je druga duplex mašina koja se pojavila na tržištu a zasniva se na Xeikon SIRIUS tehnologiji suvih tonera. Predstavlja izvanrednu ponudu za one štamparije koje su u potrazi za isplativom mašinom koja će obezbediti superioran kvalitet slike, savršeno obostrano pasovanje i izuzetnu kontrolu kvaliteta boja. Izuzetno visoka fleksibilnost u primeni čini ovu mašinu izuzetno pogodnom za štamparije koje su specijalizovane za izradu knjiga visokog kvaliteta, reklamnog materijala, brendiranje u maloprodaji, sigurnosnu štampu i druge usluge komercijalne štampe.

 

 


 

Specifikacije mašine:

 

Podržana širina rolne

 

250 – 520 mm(9.8″“-20.3″“)

 

Brzina štampe

 

EP brzina koja je vodeća na tržištu do 270 ppm (A4) ili 1695 B2 tabaka/h

 

Rezolucija štampe

 

1200 dpi sa varijabilnom gustinom tačaka

 

Podržani supstrati

 

Neobloženi papir, digitalno obloženi papir (Silk Gloss Matte) i standardni offset papiri

 

Težina medija

 

40 – 350 gsm (27 lb tekst do 130 lb korice)

 

Potrošni materijal

 

Xeikon SIRIUS toner: tehničke boje (neprozirna bela), gotove spot boje (crvena, zelena, plava, narandžasta, Super Crna). Spot boje po želji kao i bezbednsne funkcije su dostupne na zahtev.