Grafima Liyu Xeikon

Grafima – Više boje!

PRIDRUŽITE NAM SE NA SAJMU!

 

 

Pod sloganom „Više boje“, 42. izdanje ove sajamske manifestacije pruža uvid u najnoviju produkciju mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, a standardni segment ponude su i softverska i ICT rešenja u ovim oblastima.

U pratećem programu Grafime, podeljenom u tri tematske celine – tehnologija štampe, grafički dizajn i reklamni materijal, biće održana brojna stručna predavanja, promocije i prezentacije novih tehnologija i dostignuća. Stručni žiri Grafime i Beogradskog sajma dodeliće najkvalitetnijim grafičkim proizvodima u različitim kategorijama tradicionalne nagrade – Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat.

Zajedno sa Grafimom održavaju se Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme BIRO-EXPO, tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija, foto program i dr.) i, po prvi put, Sajam pakovanja i ambalaže PAK AM.

 

42. MEĐUNARODNI SAJAM GRAFIČKE, PAPIRNE I KREATIVNE INDUSTRIJE – GRAFIMA
28. MEĐUNARODNI SAJAM INFORMATIČKO-BIROTEHNIČKE OPREME – BIROEXPO
1. SAJAM PAKOVANJA I AMBALAŽE – PAK AM

- 12:34h